SOFTWARE

VDS Development levert totaaloplossingen voor web-driven maatwerksoftware welke aansluit op de wensen en behoeftes van uw organisatie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de wensen op de korte termijn, maar wordt ook direct rekening gehouden met de meerwaarde en kansen voor de toekomst.

Denk hierbij aan het realiseren van een kassasysteem voor in een winkel waarbij deze direct integreert met uw huidige bedrijfsprocessen. Het automatiseren van processen en ontzorgen van u als opdrachtgever staat hierbij voorop.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van open-source software en de nieuwste technologieën op het gebied van web development.

DEVOPS

Om websites en webapplicaties te draaien op een stabiele, schaalbare en veilige manier, heeft VDS Development een uniek platform ontwikkeld. Op dit platform komen op state of the art webservers uw websites en webapplicaties te draaien.

Dit platform kan desgewenst meegroeien met de behoeftes en groei van uw organisatie, waarbij u ten alle tijde altijd voor een scherp tarief verzekerd bent van professionele webhosting op maat.

Backups worden periodiek achter de schermen continu en geautomatiseerd uitgevoerd, waarbij uw data ten alle tijde veilig is en blijft door gebruik te maken van professionele en bewezen encryptietechnieken.

CONSULTANCY

Door een ruime ervaring die in een periode van 10 jaar is opgedaan, kan VDS Development uw organisatie voorzien van deskundig technisch advies op het gebied van onder andere schaalbaarheidsoftwareontwerpDevOpsbig-data, e-commerce, streaming platforms en andere technische vraagstukken die voor u relevant zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.